Sant Cugat del Vallès

ACTE AMB LA CANDIDATURA DE VALLDOREIX

  • Actualitzat:
  • Creat:

El diumenge vam celebrar l´acte de la candidatura de Valldoreix on va servir per donar a conèixer el nostre programa.

Acte a Valldoreix
Acte a Valldoreix

En el darrer cap de setmana de campanya vam orgfanitzar un acte al casalet de Valldoreix per presentar la candidatura a l´EMD i el nostre programa electoral davant els veïns i veïnes de la Vila.

En aquest acte que hi han intervingut Susanna Casta, Francesc Cardoner i Pere Soler, I han participat una quarantena d’assistents. La trobada ha servit per explicar el programa socialista a Valldoreix i demanar el vot per les eleccions del 26 de Maig.

La candidata a la presidència Susanna Casta ha exposat les propostes per resoldre les problemàtiques de la Vila d’aquests darrers quatre anys i la inoperància del govern del PDeCAT/Junts per Valldoreix.

 En matèria de seguretat, segons Casta “volem tenir una seu de policia descentralitzada, la implementació dels serenos i un augment de la dotyació dels agents per Valldoreix”.

Per altra banda Francesc Cardoner ha volgut posar de relleu tot el seu coneixement de Valldoreix i els seus anys com a President i vocal de la Vila. Cardoner expossa que “necessitem un govern que actuï en benefici de les persones i no en l´interès particular, i no resolgui els problemes de participació, i cal impulsar de nou el consell de la Vila, com a òrgan de participació i decisió”.

L’alcaldable per Sant Cugat Pere Soler ha volgut remarcar la importància de la candidatura socialista de Valldoreix manifestant el potencial i la transversalitat de persones de la candidatura valldoreixenca. Per Soler “ és molt important que les i els valldoreixencs  votin socialista a les tres urnes del 26 de maig, a la presidència per Susanna Casta, a Sant Cugat per Pere Soler i pel Parlament Europeu a Josep Borrell.