Sant Cugat del Vallès

6è Congrés de la federació Vallès Oest

  • Actualitzat:
  • Creat:

Un congrés que ha servit per valorar la feina feta en aquests darrers tres anys i també debatre ponències dels reptes que te la comarca per endavant i escollir una nova executiva per tirar endavant el projecte socialista al Vallès.

El 6è Congrés de federació del PSC Vallès Oest va tenir lloc el dissabte 7 de març al Castell de Rubi, en aquest Congrés van participar una vintena de companys i companyes de l´agrupació. Entre ells onze delegats, un dels quals de la JSC Sant Cugat.

El primer secretari de l´agrupació Pere Soler va intervenir en l´informe de gestió, va voler deixar clar que no s’havien fet be les coses, havia faltat millor coordinació entre agrupacions “com a membre de l´executiva sortint haig de fer autocrítica perquè la federació no ha estat a l´alçada en algunes decisions, per això els delegats de Sant Cugat tindran llibertat de vot, però jo mateix votaré abstenció”.

Cal destacar la preparació del Congrés per part dels nostres delegats de més de 20 esmenes a la ponència. Unes esmenes que van enriquir la ponència final.

El paper de l´agrupació de Sant Cugat va ser molt positiu fins a tres membres de la nostra agrupació estaran en la nova executiva encapçala per la primera secretaria Eva Candela de Terrassa.

Pere Soler serà el viceprimer secretari, Elena Vila actual Tinenta d´alcaldia ocupara la secretaria d´ocupació i empresa i finalment Josep Lluis Salazar es mante com a secretari de federalisme i europa.

Com a novetat Sant Cugat manté la presència al Consell Nacional del PSC amb Pere Soler que s´estrena en el càrrec.