Sant Cugat del Vallès

14è Congrés del PSC

  • Actualitzat:
  • Creat:

Un congrés el 14è que ha servit per ratificar i consolidar el lideratge de Miquel Iceta al capdavant del PSC.

El cap de setmana del 13, 14 i 15 de desembre va tenir lloc el congrés del PSC al Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona.

Van participar més de 2000 persones vingudes d´arreu de Catalunya. La delegació de Sant Cugat va comptar amb una vintena de persones entre delegats/des, observadors/es i convidats.

En aquest Congrés es va aprovar la feina feta per l´anterior executiva i també es va establir la nova estratègia del partit pels propers anys.

El PSC és marcar l´objectiu de ser la primera força política a Catalunya en els propers quatre anys i és per això que vol augmentar la presència en el territori sobretot en les comarques d´interior i tornar a tenir influència en tota Catalunya.

La nova executiva liderada per Miquel Iceta vol consolidar allò que ja funcionava i apostar per obrir i innovar el partit per fer-lo atractiu a més gent. 

Per això el primer secretari ha optat per fer una executiva amplia on tinguin presència tots els territoris i poder portar la veu del PSC a tots els racons de Catalunya. 

En aquest Congrés també van participar Iratxe Garcia presidenta del Grup Socialdemòcrata al Parlament europeu, així com la Vicepresidenta del govern espanyol Carmen Calvo i el Secretari d´Organització del PSOE José Luis Abalos.