Sant Cugat del Vallès

Presentació del Grup Laboratori Sant Cugat

  • Actualitzat:
  • Creat:

El Grup Laboratori vol reflexionar en profunditat sobre temes que afecten la societat d'avui en dia

El passat dijous 2 de febrer es va presentar en societat el Grup Laboratori Sant Cugat, la primera iniciativa local vinculada a la Fundació Rafael Campalans.

El grup Laboratori, que ha inspirat altres agrupacions a crear més grups similars, es defineix com un 'espai verd' per reflexionar sobre temes d'interès general des de l'òptica de la socialdemocràcia. La proposta santcugatenca va presentar el treball 'Política i emocions col·lectives', una reflexió sobre la importància dels sentiments i la seva manipulació en la política actual i que vol ser una eina per a estudiar 'cultura política' tant a àmbit nacional com internacional. Aquest document es presentarà a àmbit nacional amb un acte a Barcelona, amb la voluntat que arribi a Europa.

L’acte es va portar a terme al Cafè Auditori, i va comptar amb les intervencions de la directora de la Fundació Rafael Campalans, Esther Niubó; la coordinadora del Grup Laboratori Sant Cugat, la santcugatenca Dolors Renau, i el membre del Grup Laboratori Sant Cugat Santi Guillén; i va comptar amb la presencia de Pere Soler, Primer Secretari del PSC a Sant Cugat i membres de l’executiva local així com representants del Consell Nacional.

Fitxers adjunts:

Paraules clau: